...org dalam

Jul 21, 2011

-- its just being me (- - ") --



hoooyeeeah!

"tertekan? bosan? letih? dh nk menopos? sakit sengal2 tinge? minumlah jus perahan kaki macik senah n geng rapping kedai kopi...segalanya mustHAZAB!! "

--> pap! campak brosur! kuajo ciksenah! grrr..geget tinge! ( sambey setting rambut~! )

best jugak bile kte ase depres n down sgt2..mse tu la kite sedaya upaya nk senyum..nk hepi cm budak2 jumpe 5 inggit lam wallet abah dier...ya..kita hipokrit..tpi xsalah kn?

so sometime ade gak mse nk pentingkan dri kejab...ya la...im not so glamer sampai org nk worsip kao ari2..kejadah firaun kaw~!

the rest..it will be the begining of ME-TIME!!

--> senarai menda2 yg menyakitkan bila ber"partner"
#1 bile partner ragu2 nk beramah mesra ngan member2 kita
#2 bile partner merendah diri lagi dahulu dri kene kutuk kaw2 (hoh..drama inesen sgt)
#3 bile partner tanak ntok semua yg kite nak
#4 bile partner tnya ape kemahuan kite tpi xpaham ape sebab kite berkehendakkan sesuatu
#5 bile kite dipaksa jwb soklan dier sdangkan bru je jumpe 0.2 miliseken!!
#6 bile curiga ada
#7 bile partner asek tnye mbr2 yg len ape hubungan dier ngan kite (temasok kisah2 kelambu)
#8 bile kite mula dibanding2kan dgn dier ataw ex(s) dier yg leeeeen
#9 bile dier tnye "hah? kao pakai ape nih?"
#10 bile partner asek menunjukkan rase besalah xkene tempat
#11 bile kite terpaksa menunjukkan kesilapan partner sdangkan ketika itew suda terlewat
#12 bile berak..kita asek terpaksa ditanya updet ektibiti harian
#13 bile dier bercakap tak serupa bikin
#14 bile sesi berbalas dendam berlaku
#15 bile hp kita hp dia juga
#16 bile mengungkit benda yg xberpatutan
#17 bile keluar statement "kao dh byk berubah"
#18 bile dier kate "aku dh kenal kao sgt~"
#19 bile dier tnye mbr kite kerana dh ilang kpercayaan kt kite...
#20 bile dier buat drama2 mlayu spastik putus cinta
#21 bile dier mule melarang
#22 bile dier tnye soalan yg ckup sensitif dan bile xdijawab dier ckp plak "awk berahsia"
#23 bile kepentingan dier lgi tinggi dri kita
#24 bile tolak ansur bermula dgn merajuk
#25 bile dier sebok nk taw segale rahsia2 yg tiada kaitan
#26 bile dier mule bergurau benda2 yg xsepatutnya
#27 bile menjaga ati dia agi penting hanya kerana dier xpernah nk lukakan kite
#28 bile dier bertindak seperti inginkan balasan yg setimpal
#29 bile dier mula memaksa tanpa bertanya kenapa menolak
#30 bile dier menerima tpi atas dasar takut kehilngan kita

--> for the rest out there..love just like butterfly..once you love them..let it go..if it comeback..it will be yours forever..if not..u will better without it...


p/s : we both big enuf to understand wat hve just hapen'd ...less ask more think!

--> menghiburkan dri sambel guling2 tepi katil sampai muntah hijau~ ekstrim!



...sekian mekaseh, yg original

Jul 11, 2011

++fragile me++

hoh! lame gile x jenguk belog...bz katekan..awal sem..pastu kne la kaw2 keje ngan bos...adeeh~ ingat saya myanmar ape? alllummmaaaa!!!! ( hah! sape ckp aku tapandai spiking myanmar? haha)

well...sem ni ade class bru..subjek 3 tpi yg pling thrill aku sa Malaysian Study...susah syial! haha...wlupun sejarah form 5 aku ditakdirkan A ( eh ade aku kesah? ) tpimende2 mcm ni la menspoilkan result dikemudian hari...

::class yg student nya skit::

so nk dijadikan cecite..class tu diaja la oleh Incik Malaysia Study ( aku lupe daaa..)


::ha..aku tatau knape aku tegerak nk tgk lam pencil box tu haha::

haha..so cekgu bru kitorg ni pandai bce peribadi org melalui tarikh lahir ( hemagad...skima la.. ) so menyebabkn aku curious nk try...

::muka kesentret dgr ulasan cikgu..haha::

--> eh senah! ekceli cekgu2 ni memang diajar pyscho student derg taw...ade antara yg lihai(master) mende3 alah ni...

::tgk..mesra kn cikgu aku sorg nih...::

so the rest..aku xle kagum sgt....bese da...kt kuching aku siap jumpe org minum air perahan racun nyamok..idup agi..tu bru brutal hahaha

so..yg menyebabkan montot aku panas mase kt class aritu..cikgu ni kate aku da probs ngan LOVE (kuar lagu tema L.O.V.E : ashley simpson)

::eh..ini selingan hehehe::

aaaaaaa~ (effect jatuh kt bendang)

apeda...melawak je cikgu ni..siap kne gosip ngan si Najwa (haha aku je taw sape najwa tu haha)

..ok nk angkat jap dri bendang~ kang kne sodok ngan lembu kerbau sume...gagaga...

--> hah! amek kao ashley! shake2!! haha



--> lol..byk mende nk taruk kt belog tpi xde mase..cantek x alasan aku...blerrrff!!!



...sekian mekaseh, yg original
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?