...org dalam

Dec 17, 2010

== kuching..im coming!!!! ==


hooooooyeeeeeaaahhhhhhh!!!!! a few hours left...xsabar nk balik hehehe..n if dgr lagu tok mesti ingat perasaan kita nk balit huuuu~ walupun feel ya kejap n akan lenyap mun dh sampai tpi tetap ya la feel yg pling best..huhu...so layan~

daughtry : home
---------------------------------------------------------------------------
---------------------------jom karok!!!------------------------
I'm staring out into the night, trying to hide the pain
I'm going to the place where love
And feeling good don't ever cost a thing
And the pain you feel's a different kind of pain

Well, I'm going home,
back to the place where I belong
And where your love
has always been enough for me
I'm not running from, no, I think you got me all wrong
I don't regret this life I chose for me
But these places and these faces are getting old
So I'm going home, well I'm going home

The miles are getting longer, it seems,
the closer I get to you
I've not always been the best man or friend for you
But your love it makes true and I don't know why
You always seem to give me another try

So I'm going home, back to the place where I belong
And where your love
has always been enough for me
I'm not running from, no, I think you got me all wrong
I don't regret this life I chose for me
But these places and these faces are getting old

Be careful what you wish for
'cause you just might get it all
You just might get it all and then some you don't want
Be careful what you wish for
'cause you just might get it all
You just might get it all, yeah

Oh, well I'm going home,
back to the place where I belong
And where your love
has always been enough for me
I'm not running from, no, I think you got me all wrong
I don't regret this life I chose for me
But these places and these faces are getting old
I said these places and these faces are getting old
So I'm going home, I'm going home





...sekian mekaseh, yg original

~my secret..not yours~

haha aku baru terpikir...
which one is better:
  • tell sumone your secret
---->or
  • keep it until you die
hahaha kalo aku senang je..aku pilih "keep it until i die"...nak tau naper?
penah dengar bohong putih? bohong sunat? hahaha naseb baek aku xpraktis mende tu...xbaek hahaha..same gak ngan keeping secret..ade sebab kite berahsia...n x semua boleh terima sebab kenapa kita berahsia at first place....

yeah! aku memang perahsia...n aku da sebab kukuh kenapa perlu berahsia..kenapa ia jdi rahsia..pasal sebab aku merahsiakan ya adalah rahsia hahaha

ada bijak pandai kata "lepaskan kengkanganmu (iaitu rahsia la kan?) mu agar hati mu lebih tenang"
oi cik kak! ayat tu kutip tepi longkang ke hahaha...mana da..banyak lgi cara nk suruh ati tenang...
kasi tau rahsia dekat org laen mcm bukak pekung di dada(terpulang la rahsia korng ape ek haha)..
so buat apa kalo kite ckp rahsia kita kt org mcm la diorng boleh terima seadanya hahaha ada pun yg boleh terima (hey...human is good pretender hahaha)

mesti sumone terpikir kenak post ni kuar hahaha...ada la sebab haha..pasal aku cukup berahsia byk la org pikir pelik2 tentang aku hahaha..so korng..sori aku memang x leh ckp hahahaha..adios amigos santros~
<---hi~

~one republic : secret
(karok sambil mandi best gak pakai lgu nih hahahaha)



...sekian mekaseh, yg original

Dec 16, 2010

[ praktis gelak ]

hahaha simple strip that simply make me laugh..

difference between human & scientist


die hard fan obi wan kenobi haha crap!


in ur keyboard (must try!)


kredit to----> blog oh blog



...sekian mekaseh, yg original

:::ke"buhsan"nan yg menolar:::

hahaha gara2 lum dpt balit (kredit to Vision yg kuarkn jadual exam pas aku beli tiket belon n dpt tau test abes ari selasa n aku nye flight ari sbtu...*dushum!* <---jatuh...) so..dgn muka hiba aku gegeh carik xtvt sampingan..ye aku tau duk dekat kl leh "kayo2" tpi meter ekonomi begegar!!! hahaa so duk umah je la...hahaha

then tetibe aku teringat aku nyer CROCS...ala sian natang alah tu...aku lupe nk cuci dier nyer liner haa~~ pastu tetibe aku ade idea nk cuci liner dier haha...mulanya memang aku xtau cmner nk tanggalkan liner pasal mende tu MAHAL then kalo silap leh patah dier nyer extension tu..mane nk carik sparepart huuuu~~

so aku google..tpi hampas tebu dikunyah gajah! ade description tpi xpaham sgt (bukan le makne enlish aku berdebu sgt hookey!) ---> ei aku siap view dier nye video lgik..tetibe kuar warning.."plis instal flash player "...*dusyum!* <----pingsan suda ~ so..as a malaysian...mesti berusaha...hahaha...then aku cube la kopek2 CROCS tu..begegar tgn pasal tkut patah or apa2 kn..ye la...bukan senang nk carik tu...pastu kt The Hills je ade..satu Selangor aku carik tau..Midvalley..One Utama...The Curve...Masjid Jamek (hahaha)...

haha so dgn "halus" aku usha2 mane yg boleh tanggal..then jadi la begini....

haha kt blakang tumit liner tu (faux fur) ade band getah..so upside kn dier (encik google ckp cmtu~)

so mula la tarik2 kt tepi..then suddenly logo CROCS ya leh cabut lak..xperasan...so teruskan sampai semua tercabot...ops~ boye bogel hahaha

then dh tanggal...ni la ruper liner yg sebena haha---->cam stokin

pas tu cuci la...ilang segala bau2 haha(kaki i wangi..just storage nya penuh ngan kasut2 haha so kenak infected juak virus bau kasut hahaha)

then dry time...jgn spin..tau la ade org mls nk jemur kn? haha
tpi..mesti hingat!(bunyi pendekar~ haha)
  • jgn jemur to direct sun light..pasal ade getah..t mengecut haha
  • jgn spin..better hand wash...liner tahan lagi lame n kaler x faded
  • upside liner kalo jemur...protect kaler dari faded gak..
  • air dry..best way!


haha so dh dpt balek CROCS yang wangi n syomey hahahaha...

p/s tujuan nye nak ajar sape yg ade CROCS winter edition tpi xtau cmner nk bukak dier nyer liner haha

info--->harga:rm180 warna:merah&hitam pink&kelabu biru&kelabu made in:china(kilang ori)



...sekian mekaseh, yg original

++mari ber'holiday' di kuching++

hahaha esok dh nak balit so memang sonok gila haha mbiak dbrik kolom gk lum tentu hepi cmni aku sa nektok...sik sabar maok duk umah..merasa jdi peng"anggur" 24 jam dlm masa balance cuti 2 minggu haha...jadi la cuti ngak pendek ya...sempat kali nk ngunyap ayam penyet...nguyap kt sb nemu duda begetah Ego hahaha



tpi cuti toooo pendek..lokek penama juak Vision merik cuti ngak pjg ya...kaya kali ntam cuti pendek haha...tpi ok la janji pat balik...dh mual ku mala makan lempak mamak kt kelana tok...arum bulak dh pat ditunggah abg sidak ya kotan selalu glak turun mkn hahah(err kantoi saiya malas masak..aie ku laki tek bah haha)


duk umah jdi raja remote hahaha 24 jam la terpacak dpn tv haha...nama gk masa cuti..nk kosongkan sikit megabyte lam utak tok..before berasap kedak org mandok hahah...

then nk g umah nek nangga usu mpuan baru..nama gk ku xda tmye daknya nikah..mala jak escape mun da hari besar family..apakan daya hahaha...apa2 pun cepat2 la molah cucuk ntok nek Temah..baru lepas 2 cicit beliau itu hehe...


so cm besa sblom cuti..da la plan ikit2 tpi xtauk kali tok pasal Paed si supir sekda..xda dengan nk ngelayo haha nk ngembak sapa? Shima? nun di brunei haha wlupun maknya kamceng ngan aku hehe(salam makcik..tumpang lalu~)...Silah? sekboh jak..nunggu bedok raya bok miak ya ada bunyi...duk umah jak..(nolong mak kata dirik hahaha)..baek kan dier? hehehe teladan...take note!

nk ngelayo tok mesti merempit makei moto kapchai abg ku yg berdengong ya...mati la mun molis ngintei haha...dah la hencik misai a.k.a polis kayo2 jak kt kampong..bak kata org.."kayo2 lak lejuk2 ncuri" haha ya org la mdah (sapa tek? pak ntua ku polis...wah~)

p/s haha ebena eh saja nk try mem"belog" lam bhsa swak..tang best jak hehehe sapa2 yg sik paham sila PM tuan tanah a.k.a saya hokeeyyy! martabat kan bahasa sendiri..wahh~



...sekian mekaseh, yg original

Dec 14, 2010

-{ bbq farewell? party }-

hahaha cantek nye keje..thanks to mastermind (azwati & ezuahani---> stokis makanan kitorng hehe) yg buat event nih hahaha wlupun begelap tpi best la dpt:
  • kumpul ramai2...wlupun 3 budak xde...(semangat nk balik la tu..)
  • lepak sampai mlm hahaha..ngantok gile..
  • pastu leh mkn puas2 haha...ye la kn..mo0d mkn ilang gara2 exam nih haha
  • pastu ngumpat reramai haha praktikal sgt hahaha
haha pe pun food mlm tu best...thanks gak ngan ezua..ayam sentul rock!!!! hehe..
dan jugak kepada semua yg datang mlm tu hahaha....








ni name dier padh~pan! hahaha shahir abessss!!! haha

~muka kenyang hehehehe



~suasana gelap haha









~kanak2 bawah umo jgn tiru...dernang ni sengal haha





~mkn duk kt bawah je..mesra alam temanye hahaha



~makan...mengunyap...majoh...ngansak...nelan...eat~











~aku suka giler pic neyh...haku nampak thembam hahahaha



~karipap paling shedap kt Sentul...jgn main2 tau~ hahaha

~aktiviti sampingan sementara tunggu ayam rentung sepenuhnya..maen Polo (gune kude spring ) hahaha

~ artis yg hadir mlm tu...padh-ter-pan & james bieber hahaha

~ayam Sentul..jgn terliur...

~dave: apa kamu buat tu davv??? haha

~persembahan oleh JAMES BIEBER ---> lagu: 1malaysia haha








-sabis-ina-padh-atiqah-azwa-ezua-tan-sham-james-dave-tekeq-has-mike-



...sekian mekaseh, yg original
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?